|
Я тоже не много балуюсь. На ваш суд:
« Христос Воскрес!- поют все ныне, Христос воистину Воскрес!» Ведь смысл спасенья только в Сыне, Который к нам сошел с Небес.
Земля, планеты, солнце, горы, Все есть творенье Божьих рук… И в водопадах, в волнах, в море Везде мы слышим Божьий звук
Взгляни на нежности природы, На красоту земных чудес, И птицы при любой погоде Поют хвалу Творцу Небес.
Оставь земное на минуту И c вдохновеньем приступи. Забудь суеты и невзгоды И сердцем всем Христа хвали.
За всю любовь, за дар спасенья, За то что Он за нас страдал, За крест Его и Воскресенье, За мир душе, что Он нам дал.
Смерть не страшна , где ее жало? Открыты двери Ним Небес Чтоб жизнь вовек торжествовала: «Христос воистину Воскрес!»
И еще один, правда на украинском:
У роздумах часто я бачу Христа, Від цього радію душею. І слово подяки шепочуть уста Із вірою в Нього моєю.
Моя Ти опора, надія і щит, Ти всюди від краю до краю. Я все відчуваю як в серці горить Вогонь із небесного раю.
Відомо, що в світі колись був хаос, Приречений світ катастрофі, Та як же забути, що в муках Христос За нас постраждав на Голгофі?
Люд гине в гріхах, що обплутав їх глузд, У вірі Христовій недбалий, Та з жалем Ти слухаєш молитву їх уст І бачиш всі вчинки зухвалі.
Та Ти лише вірним вказівку даєш, Дорогу надійну в спасіння, І з ними не видимо всюди ідеш І сієш правдиве насіння.
Дивіться всі люди на образ Христа Моліться і кайтесь з любов"ю, Цілуте в сльозах Його руки, уста І рани з цілющою кров"ю!
|